Vent-du-Nord-01-webSinds maandag 6 juni is werk van Francisca te zien in de Concept Store Vent du Nord in de UtrechtsesVent-du-Nord-03-webtraat in Amsterdam. Een aantal werken zijn voorzien van een kijkkaart en vertellen het verhaal achter het werk en bieden op deze manier een modieuze kunstwandeling.

De schilderijen en prints zijn gepositioneerd boven de kledingrekken. Hierdoor ontstaat er een speelse sfeer tussen de schilderijen en hun omgeving. Een thema dat terug te zien is in een aantal van Francisca’s getoonde schilderijen is mode. Het glamoureuze spanningsveld van ‘gezien worden’ en uiterlijk vertoon in de schilderijen wordt door de kleding in de rekken geaccentueerd. De kleuren van de kleding versterken tevens de intensiteit van het kleurgebruik van Francisca.

In de winkel zijn bovendien werken op papier te verkrijgen die Francisca voor deze gelegenheid in een gelimiteerde oplage aanbiedt. Zij wil met deze multiples haar kunstwerken toegankelijk maken voor een groot publiek. Kom je ook langs?

VERKOOP EXPOSITIE FRANCISCA ROSNER
Concept store Vent du Nord, Utrechtsestraat 105 Amsterdam
Te zien van 6 juni tot en met 3 juli 2016

0